Hyviä uutisia! – Ylpeän puolison kirjoitus

Ville valmistuu tieto-ja viestintätekniikan insinööriksi aivan näillä näppäimillä. En voi sanoin kuvailla, kuinka ylpeä olen hänestä! Ville on ollut viimeiset 5 kuukautta työharjoittelussa Hyvinkäällä ja hän on saanut matkan varrella paljon positiivista palautetta omasta työstään.

Asioilla on aina tapana järjestyä. Tämä on yksi motto, joka on kantanut meitä pitkälle, mikäli on ollut jokin asia, mikä on mietityttänyt. Kauhusta kankeana olen pelännyt, että joudumme muuttamaan pääkaupunkiseudulle Villen töiden perässä, mikäli työpaikkaa ei löydy lähempää. Hämeenlinnan asuntojen hinnat tuntuvat puoli-ilmaisilta pääkaupunkiseudun hintoihin verrattuna.

Mutta ei huolta, asioilla oli jälleen kerran taipumus järjestyä. Villelle tarjottiin työpaikkaa nykyisestä työharjoittelupaikasta. Hienoa, eikö vain? Ei ole itsestäänselvyys, että tuon alan opiskelija saa työpaikan heti valmistuttuaan.

Tiedossa on siis juhlien järjestämistä. Kutsut suunnittelimme yhdessä Villen kanssa ja päädyimme tilaamaan valmiit kortit Ifolorilta.

sumennettu-kortti

Reilun kuukauden päästä juhlitaan! Vinkkejä saa antaa hyvistä suolaisista ja makeista herkuista aina juomiin asti 🙂 !

– Katriina –


2 thoughts on “Hyviä uutisia! – Ylpeän puolison kirjoitus

  1. Onnittelut ja lystikkäitä juhlia. Suolaisessa moderni voileipäkakku, esim kana täytteenä ja malli pyöreä tai neliö. 😍 jep, kirjoitin mitä tekee just nyt mieli 😂

    Tykkää

    1. Kiitos paljon myös Villen puolesta 😊! Voileipäkakkua on näillä näkymin tulossa tarjoiltavaksi 😉

      Tykkää

Jätä kommentti